69 dagar kvar, och jag längtar redan!

Idag är det 69 dagar kvar till julafton, och jag längtar! Underbara julstämning! Haha jag vet att jag kanske är lite tidigt ute med att tänka på jul och allt där omkring, men jag ser verkligen fram emot det! Jag älskar jul! Jag vet många personer i min närhet som inte tycker att jul är något speciellt. Men för mig är julen magisk! och det beror inte på att jag får julklappar;) Jul är ett tillfälle, en tradition, då vi kan samlas tillsammans och ha det mysigt ihop, äkta familje - och släktlycka! :) <3 Jul handlar inte om julklappar, även om det så klart också är mysigt!:) Jul är så mycket mer det är en tid att samlas, umgås och bara vara tillsammans och fira gemenskapen! Julen är magisk! Inte bara julafton utan allt innan också: att kunna samlas hela familjen tillsammans och se på julkalendern, att kunna tända ett till ljus tillsammans varje advent, att kunna baka och äta av den goda degen tillsammans (som till slut slutar med att alla får magknip tillsammans haha), att kunna ge och kunna ta tillsammans, att kunna... Ja jag kan göra listan otroligt lång det finns så mycket man kan skapa som en tradition och göra tillsammans, det är det som är så underbart med julen! :D Sedan älskar jag även attt springa runt i affärer och få köpa en massa julklappar till människor som jag tycker om för jag tycker att de är värda något fint! :)
 
När tiden närmar sig jul allt mer kommer jag att blogga lite om olika jultips och annat! Men för de som är lika tokiga i jul som jag och gärna vill läsa om den redan nu! Ni kan kika in på min kusin Linneas blogg som är minst lika jultokig som jag, om inte ännu mer hehe! Gå in på: http://neasjul.blogg.se.
 
Nog om julen för idag hehe :) Det är ju trots allt ett tag kvar! :) Idag ska jag till körskolan och gå en kurs, nervööös! Vet egentligen inte varför, ska bara sitta där och lyssna ju, men tycker ändå det är pirrigt hehe. Slutar även ganska sent tror att det håller på en två, tre timmar. Men det blir bra :) 
 
Vi hörs senare! :) 
 
/E
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0