Oldies

Tittade bland gamla saker hemma och fann gamla böcker. Det är roligt att finna alla gamla godingar man läste när man var yngre.

books books

Här är några av de böcker som jag fann :)

Vad läste/läser ni mycket av i tonåren?

/E

Efterträningspannkakor

Min pojkväns nyligen blivna favoriträtt är efterträningspannkakor. Det åt vi idag, fyllda med kolhydrater hehe ;)

En väldigt fint formad pannkaka:

pannkaka


Rullad pannkaka med hallon, blåbär och kesella:

pannkakor


/E

Sneak peek

För ett tag sen började jag rita lite, jag tänkte inte visa er något först eftersom jag inte hade ritat på länge och det inte var så bra. Men nu har jag bestämt att ni kan få en liten smygtitt i alla fall.

ritat

Vad tycker ni?

/E

Relax

Internet är tillbaka, yey:D Så jag är back on track :) Jag har varit i skolan på förmiddagen (idag startade en ny engelska kurs) och sedan blev det en träningssimtur, riktigt härligt! :) Innan jag tar tag i disken och läxan vi har tills på torsdag så tar jag det lugnt en liten stund, bloggar lite och dricker en kopp kaffe. Alla är värd en liten paus ibland :) /E

Blog under construction

Ska försöka ordna en ny bloggdesign, så den jag har nu är bara tillfällig. /E

Internet connection not found

Jag har problem med Internet. Så det är möjligt att jag inte kan uppdatera på några dagar. Men jag ska försöka uppdatera så snabbt som möjligt. Just nu har jag skolarbete som måste göras. Vi hörs! /E

Dagens fråga

Nyligen fick jag en fråga angående hur man gör blomkålsmos :-) så jag tänkte berätta hur jag gjorde :-) jag hade ett blomkålshuvud som jag delade i mindre bitar och sedan la i en kastrull med grädde, hade nog ca 4 dl men det beror på hur stort blomkålshuvudet är och hur gräddigt man vill ha moset, jag hade iaf lite mindre än att de täckte allt eftersom bitarna blev mindre och mjukare:-) jag lät de iaf koka tills de blev mjuka och lätta att mosa. Tog av det från spisen skar några bitar smör och la det tillsammans med grädden och blomkålen och mosade och rörde om det tills konsistensen allt mer liknade vanligt mos :-) sedan kryddade jag det efter smak med salt, svartpeppar och vitlökskrydda :-) blev riktigt mumsigt :-) här fann jag receptet som jag utgick ifrån: http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=83

Dagens middag

Plankstek stod det på menyn idag. Köttet vi åt var fransyska och till det hade vi (istället för potatismos) blomkålsmos (eller kålblomma som jag hela tiden råkar säga;D), det var riktigt gott tyckte jag :) Moset var faktiskt nästan godare än vanligt potatismos :D Tyvärr har jag ingen bild på maten :/ men som sagt blev det väldigt lyckat :) Vi hade även lite bearnaise sås på plankan :)

/E

Lördagsmys

Tänkte börja inlägget med att nämna att Mission impossible var bra hehe. Helt klart värd att se enligt mig! :)

Idag blir det ialla fall lördagsmys. Nina kommer över, jag, hon och Edvin ska äta god mat och se på gladiatorerna och även någon film :) Jag önskar er alla en trevlig lördag :)

Fler inlägg kommer imorgon eller på måndag :)

/E

Ny design

Jag vill skaffa en ny design till min blogg. Tyvärr är jag jättedålig på sånt. Men jag ska försöka lägga ned mycket tid på det. Idag ska jag gå på bio, det blir senaste Mission impossible filmen. Ska bli riktigt mysigt :)

/E

Träning

Igår dansade jag och Nina street dance medel, det var jätteroligt! :D Underbart att dansa! :D Efter street passet gick vi vidare och dansade lite zumba, snacka om träning! :D Blev helt slut! Jätteroligt var det! :D Synd att det blir lite dyrt med 80 kr per gång. Men jag kanske har råd att gå på något pass ibland i alla fall =) 

Idag så ska jag och Linnea ta en liten simtur :) Ska bli riktigt skönt :) 

Vi hörs senare! :D

/E

Allt är möjligt bara man vill

Jag blir imponerad av människor som följer sina drömmar, som struntar i alla motsättningar och bara gör det de verkligen vill göra.  De bevisar för världen att vem som helst kan göra det de vill av livet, det finns inget som hindrar en, det finns ingen som hindrar en att försöka. Ingen, förutom en själv. Det är jag som hindrar mig själv till att fullfölja mina drömmar. Om man tror man kan, så kan man. Allt är möjligt bara man vill och vågar. Jag imponeras av de som vågar, fortsätt våga!


Sedan är det ett annat problem när man inte vet vad man vill göra haha ;D Men oftast har man någon dröm som man kan försöka uppnå :)

/E

Fika

En kopp kaffe och en bit mörk choklad börjar jag dagen med :)

fika

Make up

Här om dagen så testfotade syrran mig och min kusin och här får ni en liten tjuvtitt. Det är tyvärr inte så bra bilder (tagna med vanlig kamera, behind the scenes) och jag är inte så duktig på att sminka än heller, men jag ska bli :D

smink

sotig skuggning


smink

rosa skuggning

Make up made by me.

Vad tycker ni? Något jag ska tänka på?=)

/E

Isarna - Säkert!

Min vän Beca har deltagit i denna video =) Du är grymt duktig! :) Bra jobbat :)

Egengjorda hamburgare

Igår gjorde jag egengjorda hamburgare med dressing och grönsaker, riktigt mumsigt! :D

mat

Och till efterrätt blev det blåbär och grädde :)

dessert

Det var riktigt mumsigt :D

En så länge måste jag säga att det går bra med LCHF :) Jag mår bra av att inte äta socker :) Sedan äter jag ju kolhydrater när jag tränar som sagt :)

/E

Testa make up

Ser fram emot morgondagen då ska vi ut och testfota lite och jag ska för första gången testa mitt nya smink på riktigt! :D Yey:D Jag hoppas på fint väder! :D

Dans

Förresten så var det helt underbart att dansen drog igång igår! Men jag och mina otränade muskler fick känna på värk igår kväll haha. Hade svårt att somna igår för det värkte så hemskt i benen ;D Men idag mår benen faktiskt bra ändå. I alla fall testade jag på både medel ragga/dancehall och avancerad 1 i ragga/dancehall. Den senare av de båda var riktigt svårt. Men det är dags att utvecklas, man mår bra av utmaningar så jag tror faktiskt att jag ska fortsätta på det, köra båda danserna helt enkelt. Jag älskar ju att dansa också :) På torsdag blir det till att dansa street medel :D Street är ju ändå favorit dansen! :D Yes it is! :D Så ser fram emot det jättemycket :) Tror även att jag ska dansa lite zumba på torsdag:) Någon mer som vill hänga på?=)


Skissa

Jag har alltid tyckt om att rita men tyvärr är tålamodet inte jättebra haha. Men nu har jag tänkt ta tag i det på riktigt. Har redan gjort en del teckningar, men inget jag vill visa upp nu för de är så kassa haha xD Men en dag när jag blivit liite bättre i alla fall då kanske jag både visar de kassa bilderna jag ritat nu och de bättre bilderna för att visa mina framsteg ;D

skissgrejor

Beauty - Julklapp och presenter

Här får ni en liten tjuvtitt på vad jag fick i julklapp och present. Dofter och vårdande produkter är nästan alltid något som går hem hos de flesta.

beauty

Jag fick puré body cream i doften japenese cherry blossom av mina kusiner Linus och Linnea i julklapp och av alla mina fina vänner i lördags (som födelsedags present) fick jag en shower gel i samma doft :) Jag älskar doften, blommig och fräsch, har även parfymen i samma doft :) Av mina "svärföräldrar" fick jag rosenseriens tvättgelé och rosenvatten i julklapp och peelingkrämen i present, produkter jag inte kan leva utan hehe :)

Vad finns i erat beautykit? Vad har ni för produkter som ni inte kan leva utan? Eller vad har ni för produkter som doftar helt underbart gott? =)

Btw, så fick jag även ett läppglans och ett läppbalsam från the body shop av alla mina söta vänner :)

Tjejkväll

Ikväll har jag umgåtts med världens bästa vänner :) <3 Det var riktigt roligt :) Och jag fick flera fina presenter :) Så tack för en underbar kväll :D

Ursäkta att det har blivit lite dåligt med uppdaterande ett tag. Men det kommer snart bli flera :) Imorgon börjar i alla fall dansen igen och gissa om jag har längtat! :D Det ska bli jättekul, två pass! :D Efter det ska vi hälsa på min kusin och hans tjej, det ska bli jättetrevligt :)

Så det kanske blir lite dåligt med uppdaterande imorgon också men på måndag är jag back on track :)

Vi hörs! :D

/E

Lite allt möjligt

igår var jag med Elin hela dagen, vi såg på film och spelade little big planet, heter den så? Trots att det är ett barnspel, så var det roligt hehe ;D

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i hand och ska ta mig för att rita lite. Har i flera dagar velat rita. Trots att jag inte ritat seriöst på många år, är knappast ngn konstnär hehe :)

Jag kommer in här med lite mer seriösa inlägg idag, ni ska få en liten titt på vad jag fick i julklapp eller present :)
Men nu ska jag rita lite, så vi hörs senare idag! :D


/E

tvättid

Idag ska jag tvätta, städa och laga middag. Måste vara lite effektiv hehe. Men annars är dagen lugn, jag ska inte iväg någonstans utan jag ska bara dona här hemma. Det behövs ibland. Jag kanske även ska testa mitt nya smink om jag hinner! :D hihi det här var ett roligt inlägg ;D

Ha en bra dag allesammans! :D

"Dance like nobody´s watching"

Jag älskar att dansa. På söndag drar dansen äntligen igång! :D Yey! Den här terminen tänker jag nog dansa tre danser. Mycket träning och det är bra! :D Jag längtar verkligen! :D I dans ska man inte bry sig om hur man ser ut, man ska bara dansa direkt från hjärtat, med andra ord: "Dance like nobody´s watching".

Tänkte lägga upp ett litet youtube klipp på hur ragga kan se ut (ragga är en av dansstilerna som jag dansar):



Någon gång ska jag bli så här duktig på att dansa med ;D Men det viktigaste är att man har roligt! :D

Min födelsedag!

Idag är det min födelsedag! :) Dagen har varit helt fantastisk! Den började med att världens bästa pojkvän kom in med frukost på säng och ett paket! :D I paketet var det ett jättefint skrivet brev och ett egetskrivet presentkort där jag får välja lite klänningar! :D Och för de som känner mig vet att detta är en helt perfekt present för mig! :D Älskar klänningar! :D Dagen fortsätter med att jag tittar på lite klänningar över Internet och sedan begav jag mig hem till syrran. Vi dansade och umgicks en massa :D Sedan gjorde jag mig iordning och åkte in till stan och träffade min pojkvän :) Vi gick runt och kikade lite i lite butiker och sedan bjöd Edvin mig på grekisk mat! :D Mums! :D <3 Underbar! :) <3 Sedan gick vi till ica köpte med oss cola zero och lite sallad till älskling att äta imorgon :) När jag kom innanför dörren hemma hade Edvin fått två paket på posten, vi hämtade ut dem och paketen var till mig! :D hihi i dem låg min sminkpalett och mina penslar! Happy! :D <3 Resten av kvällen kommer att tillbringas med Edvin! :D <3 Han är den underbaraste! :D <3 Han ska även bjuda mig på valfri bio! :D <3  Bäst! <3

Här kommer några bilder på sminkpaletten och penslarna och lite annat smink som jag fått i present! :D

Make up

Makeup

Det är ett till lager i sminkpaletten :D

Makeup

De glittriga eyelinerna fick jag från Edvin och de tre små burkarna från make up store fick jag av två av mina kusiner och deras familj, det är löst glitter :)

Det har varit en väldigt awesome födelsedag! :D<3 tack till alla som bidragit till att den varit så underbar! :D <3

Söndagens middag och dessert

Middag: tacogratäng
Dessert: Gurka med dipp

Mat


Dessert

Lördagens middag och dessert

Middag: Laxpudding och grönsaker. Ser inte så gott ut på bilden som jag kommer visa nedan, men det var det! :)
Dessert: Yoghurts pannacotta

Mat

dessert

Mat

Köttbullar med gräddsås och grönsaker.

För någon vecka sedan gjorde jag detta till middag:

Mat

Adele - someone like you

Grym sångerska :)


LCHF

Lånat en bok om LCHF av mamma och pappa. Idag ska jag testa en dessert och en varmrätt ur den :D


bok


Dagens lunch

Bacon, broccoli och vaniljomelett. Mums :D

mat

Träning

Idag tog jag ett litet träningspass på crosstrainern och efter åt jag middag med kolhydrater. Det blir ett nytt pass imorgon också. 

På kvällen imorgon blir det middag ute med underbara vänner och sedan ska vi kika på film. Det ska bli jätteroligt :)

Kommer med mer intressanta inlägg imorgon :) Nu ska jag se på sex and the city :)

Where dreams come true

Jag längtar tillbaka till underbara London. Jag och min vän Nina var där i maj. Det var helt underbart. Vi hade så himla roligt. Jag vill tillbaka nu. Jag vill göra vår kulturresa som vi har planerat. Dags att spara :)


London


London London

London


Make up vampire

Tittar på klipp med smink hela tiden. Kanske ska vara vampyr nästa halloween? ;D


Bruno Mars - The lazy song

En av mina favorit artister :)

Dagens lunch

Min lunch bestod av: Bacon, ägg, räksallad och majonnäs. Till det drack jag vatten. Det var riktigt gott :)


mat




Linnea har även hon valt att äta lite nyttigare ala viktväktarna. Hennes lunch bestod av:
Omelett, räksallad och en tre veckors sallad. Såg riktigt mumsigt ut och till det drack hon ett glas med c-vitamin och vatten.

mat


/E

Sailor Moon Make Up

På min senaste maskeradfest klädde jag ut mig till sailor moon och då fann jag detta youtubeklipp. Den här tjejen är jätteduktig på att sminka sig som sailor moon.

/E

Make Up

Igår klickade jag hem en sminkpalett med 120 olika färger, jag klickade även hem ett sett med penslar. Jag längtar redan tills de kommer hem. Men tyvärr kommer det nog ta ett tag. Men så fort de kommer hem så ska jag öva mig i massor på att sminka ögon på olika sätt :)
 
Bland annat är den här tjejen grym på att sminka! Hon kan sminka sig så att hon blir lik i stort sett vilken kändis som helst, visst är det coolt? Detta ska jag absolut testa när jag får min sminkpalett och de olika penslarna :D




/E

Birthday coming up!

Önskelista

1. Pengar till simning - 825 kr

1. Pengar till dans - 750 kr

Pengar

Rosenserien - ögongelé, lermask, peelingkräm och fuktkräm.

Smink:
  • Gel eyeliner i färgen black från make up store, med pensel till
  • Lös glitterpuder till ögonen
  • Foundation och puder i ett från the body shop, ljusaste färgen
  • Flera glitter eyeliners i massa olika färger.
  • Smink överhuvudtaget är roligt.

The body shop:
  • Shower gel i doften japanese cherry blossom
  • Body butter i doften japanese cherry blossom.

Kläder:

  • Älskar klänningar! Har strl. 38 eller medium.

Bacon, ägg och grönsaker

Nu startar jag min nya livsstil på riktigt. Dagens lunch bestod av: Bacon, ägg och grönsaker. Tyvärr innehöll grönsakerna lite kolhydrater. Till detta drack jag vatten.

mat


Det blir intressant att testa ett nytt sätt att leva på. Träna mer, äta LCHP blandat med HCLF, kul. Får se hur det fungerar för mig.

/E

Me and my Book

Jag älskar att läsa. Det är så härligt att för en stund drömma sig in i en annan värld. Fantasy är en av mina absoluta favoritgenrer. Både ungdom och vuxen böcker fungerar för min del. Just nu läser jag första boken i serien vargbröder.

bok

En bokrecension kommer så klart att dyka upp när den är utläst :)

/E

I saw a wolf coming

Igår när Arvid och Ellinor var här så kom vi in på samtalet vargar. Edvin har länge velat se en varg. Arvid såg en varg förra året när han var ute och skottade. Vi diskuterade lite kring detta.

Idag, nyss, ringde Edvin och berättade att han och Arvid sett en varg! De körde bil och plötsligt stod den där hög och stolt - mäktigt var nog ordet Edvin använde för att beskriva händelsen. Den stod där tills de var 10 meter ifrån dem, då tittade den rakt på dem och sedan hoppade den lekfullt vidare.

Häftigt, säger jag. Jag skulle jättegärna vilja se en någon gång, på ett visst avstånd så klart hehe.


Vilka djur skulle ni vilja se i det vilda någon gång?

/E

My oldest friend

Idag ska jag umgås med Elin, hon är den som jag känt längst av alla mina kompisar (Om man inte räknar med Linnea som är min kusin hehe), det ska bli jätteroligt! :) Vi får se vad vi hittar på, lite kinect blir det troligen hehe :) Och sen kanske ngn film också, är väldigt sugen på att se båda sex and the city filmerna :)

Detta blev en kort uppdatering, så fort jag har mer tid så kommer det mer intressanta inlägg :D

/E

Awesome Day

Idag vaknade vi runt tio, for iväg och handlade runt 11 och sedan var det bara att göra iordning lunch. Min pojkväns föräldrar kom på besök. Det var jätteroligt, det blev lunch och fika och sen hjälpte det till med att sätta upp lite på väggarna här hemma=)
Vid femtiden åkte de hem och sen åkte Edvin och tränade. Jag städade och donade lite. Vid halv sju kom Edvin hem igen och kl 7 kom Ellinor och Arvid :)
Vi åt middag, såg på gladiatorerna och spelade kinect! :D Riktigt awesome! :D Så med andra ord har det varit en riktigt awesome dag :D

/E

Baddräkt

Funderar på att införskaffa mig en baddräkt. Det var längesedan man ägde en sådan men behöver nya badkläder och det finns en del fina baddräkter. Blir nog till att köpa en ny bikini plus en baddräkt.

Vad tycker ni om baddräkter?

Funderar på någon av dessa (eller något i den här stilen i alla fall):

http://www.stylebytyra.se/sv/artiklar/bikinis/halternack-baddrakt-.html


http://www.bonprix.se/produkt/baddraekt-b-kupa-svart-957509/?bundle=2867958&type=image&sk=7339&sourcePageClick=article_image


http://www.ellos.se/dv/1-Underklader-bad-Bad-strandplagg-Baddrakter/LaRedoute-RedouteCr-ation/_/N-f6aZhtvZ1z141xe?Nr=355651



/E

Träning

Jag har testat både gym och jympa, det har hållit i någon månad, några månader högst och sen kommer det alltid något emellan. Det är nog inte min grej, i alla fall inte just nu :) Den enda träning som jag verkligen älskar är dans. Det är underbart! Och jag ska fortsätta dansa minst 2 ggr i veckan!!:) Men jag vill börja simma också. Så i slutet av januari så ska jag och min kusin köpa ett 6 månaderskort i simhallen. It's gonna be awesome! :D
Det är dags för mig att ta mig i kragen och röra på mig! :) 

Gillar ni att träna? Vad i så fall? :D

30 frågor om tv-serier

Jag har varit dålig på att uppdatera. Jag fick inte till bilderna när jag skulle skriva tidigare och sedan har det varit fullt upp.

Igår hade jag en underbar dag, umgicks med en av mina bästaste vänner: N. Vi sjöng, dansade och pratade och så lagade vi och åt lite mat. Riktigt underbart, behövde verkligen sällskapet, hon förgyllde min dag! :D<3 Träffade även syster och henns pojkvän en kortis och myste framför the voice :) Ville bara dela med mig av min underbara dag:D

Nu tänkte jag göra en liten lista som jag lånat från denna blogg: http://watchandread.blogg.se/

1. En serie som aldrig borde ha lagts ner?

Hmm, sex and the city är nog en sån serie! :D

2. En serie som du önskar att fler personer tittade på?

Jag inte riktigt faktiskt:)

3. Favoriten bland de nya serierna för säsongen?


Tror inte att jag ser ngn ny för säsongen, säsongen har ju knappt börjat;) Pretty little liars borde vara ganska ny kanske och den är ganska bra och jag har nyligen börjat titta på the vampire diaries och den är också bra :)

4. Din favoritserie någonsin?

Oj, jag har några stycken:) Sex and the city, how I met your mother, two and a half men, desperate houseviwes, gossip girl och sjunde himlen, detta är nog troligen bara några av mina favoritserier;)

5. En serie som du hatar?

Finns nog ingen som jag hatar:) men south park och family guy är inte min humor :)

6. Ditt favoritavsnitt av din favoritserie?

Oj, jag kan inga avsnitt faktiskt :)

7. Minst favoritavsnitt av favoritserie?

Konstig fråga :) Vet inte, som sagt kan inte avsnitt :)

8. En serie som alla borde titta på?

How I met your mother:)

9. Bästa scenen någonsin?

Är inte så bra på scener heller (A)

10. En serie som du inte trodde att du skulle gilla men slutade upp med att älska?

Sex and the city :)

11. En serie som gjorde dig besviken?

Hmm, jag vet faktiskt inte, tror inte att jag har ngn som gjort mig riktigt besviken. Tycker nog att the vampire diaries inte riktigt motsvarade alla förväntningar jag hade (har hört mycket bra om den), den är bra, men inte en av mina favoriter=)

12. Ett avsnitt du har sett mer än 5 gånger?

Oj, det måste nog vara några ifrån two and a half men:)

13. Favoritserie från barndomen?
Trasdockorna, Eva & Adam, bumbibjörnarna, kalle anka, luftens hjältar, hela disneydags helt enkelt älskade jag när jag var riktigt liten ;D Sen började jag ganska tidigt att se på Dr Quinn och Lilla huset på prärien och de gillade jag verkligen :) Några andra favoriter som jag började se tidigt var Sjunde himlen och Gilmore Girls.

14. Manlig favoritkaraktär?
Skriver favoritkaraktärerna i favoritserierna: Gossip Girl - Chuck (I think), How I met your mother - Barney Stinson, Sex and the city - svårt att säga, two and a half men - Jake, Desperate Houseviwes - Mike Delfino (kanske), sjunde himlen - Simon eller Martin.

15. Kvinnlig favoritkaraktär?

Sex and the city - Carrie, Gossip Girl - Blair, How I met your mother - Robin, Desperate Houseviwes - Gabi (Gabrielle), Two and a half men - svårt att säga ;) Sjunde himlen - Ruthie.

16. Guilty pleasure-serier?

Kan faktiskt inte komma på någon.

17. Favoritminiserie?

Räknas Eva & Adam som det? (A) Nostalgi <3

18. Favoritserie som började tidigare än 2000?


Sex and the City.

19. Bästa cast?

Vet inte?

20. Favoritkyss?

??

21. Favoritpar?

Chuck och Blair ;D

22. Favoritserieavslutning?

??

23. Mest irriterande karaktär?


Hmm, bra fråga :)

24. Bästa citat?


Finns många bra, men just nu kan jag inte komma på något.

25. En serie som du planerar att titta på (gammal eller ny)?

Hela the vampire diaries och hela the big bang theory.

26. Största OMG-ögonblick?

Vet inte.

27. Bästa pilotavsnitt?

??

28. Första tv-besatthet?

Oj har sett så många tv-serier ju hehe. Gilmore Girls eller Sjunde himlen skulle jag tro. Fast det kan i och för sig ha varit Dr Quinn eller lilla huset på prärien eller skilda världar också, haha seriöst vet inte :D Eller kanske Eva & Adam? ;D

29. Pågående tv-besatthet?

How I met you mother, gossip girl, 90210, sex and the city.

30. Sorgligaste karaktärsdöd?

Hmm, måste säga en helt random serie, när Marissa dör i O.C tror jag.


Gör testet ni med, så kollar jag på era svar :D Alltid kul att se :D

God dag

Tänkte bara titta in och säga god dag. Senare idag kommer jag att skriva fler vettiga inlägg hehe :) Så ge inte upp hoppet :) Jag tänker göra något inlägg per dag och berätta om vad jag fick i julklapp enda tills mina julklappar tar slut hehe :D
I alla fall så är dagen lite slö ännu, den har inte riktigt kommit igång :) Vi hörs senare everyone! :D

/E

Ny diet

Jag har bestämt mig. Jag ska börja en diet. Jag kallar den för LCHP blandat med HCLF. Det innebär att jag de flesta dagar kommer att äta typ inga kolhydrater men massa protein och fett. De dagar jag tränar (vilket kommer att vara minst två gånger i veckan) kommer jag att äta mycket kolhydrater och protein men jag kommer dra ned på fettet, med andra ord blir det inga feta såser de dagar jag tränar.

Så hädanefter kanske det kommer att dyka upp en del tips och idéer kring detta sätt att äta. Jag tycker det är jätteroligt att laga mat så jag delar gärna med mig av olika recept :)

/E

Sommar i New York

I julklapp fick jag boken Sommar i New York skriven av Candace Bushnell. Både The Carrie Diaries och Sommar i New York handlar om tjejen Carrie Bradshaw som är med i den populära serien sex and the city. Om man är ett fan av sex and the city är dessa böcker ett måste att läsa tycker jag. När jag väl börjat läsa så var jag fast.

The Carrie diaries handlar om Carrie Bradshaw innan hon kommer till New York, hennes tid i High School.
Sommar i New York handlar om Carrie Bradshaw som har blivit antagen till en skrivkurs i New York och ska stanna där över sommaren. Hennes stora dröm är att bli författare och att få stanna kvar i sitt älskade New York. Det är i denna bok hon träffar sina bästa vänner i sex and the city serien. Carrie kämpar med pojkar och skrivandet.


böcker

Någon annan som har läst dessa böcker och tycker att de är bra? :)

Har ni några andra böcker att rekommendera? Jag söker ständigt nya böcker att läsa:)

/E

En påminnelse, ett löfte till mig själv

Ett löfte, inget nyårslöfte som aldrig håller, bara ett löfte till mig själv. Ett löfte och en påminnelse som alla borde ge sig själv. Det är vad jag vill inviga det nya året med.

  • Positiv - Jag är en positiv tjej och ska inte låta allt negativt påverka mig. Var positiv, var stark.

 

  • Snäll - Jag är en snäll person. Fortsätt vara snäll mot andra, men framförallt behöver jag den här påminnelsen för att vara snäll mot mig själv. Jag är bra, alla är bra kom ihåg det.

 

  • Lev i nuet - Lev i nuet, njut av varje dag. Titta inte bakåt och få ångest, titta inte framåt och få ångest. Var glad för det du har. Var glad för alla små vardagliga, underbara saker. Och se varje bakslag, inte som ett bakslag utan som en utmaning och ett äventyr.

 

  • Våga leva - Njut av livet, låt varje steg vara ett äventyr. Våga göra saker du aldrig gjort förut. Sluta vara rädd för allt. Res, var spontan, följ dina drömmar (skriv din första bok), ha roligt.

 

 

Denna påminnelse och detta löfte vill jag ge mig själv. Jag hoppas även att andra kan bära det med sig.

 

Gott Nytt År till er alla!

 

/E

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0