Studentmottagning

Igår firade vi Ellinors student med en försenad studentmottagning, riktigt trevligt var det! :) Det blev även som en liten flyttfest till Ellinor och Arvid som nu beger sig ut i världen för nya äventyr! :) Vilket kommer lösa sig fint och vara roligt för dem! :) Lycka till! :)
 
För någon månad sen eller två (kommer inte riktigt ihåg, det var ganska längesen nu) köpte jag en klänning på Gina tricot. Jag har endast använt den en gång tidigare och bestämde mig även för att använda den igår :) Och jag tänkte att jag skulle visa er en bild på gårdagens outfit! :) Igår fyndade jag även lite smink, ska visa er senare i ett annat inlägg! :)
 
 
 
/E

25 juni 2012

Nu har jag kommit hem från midsommarfirandet och vardagen börjar åter. Själva midsommarafton tillbringades hemma under dagen med min älskling och senare mot kvällen for vi till stan och firade med fina vänner! :) <3 Vi grillade, pratade, spelade fotboll och hade det bara allmänt mysigt! Underbart var det! :) Det blev en ganska så tidig kväll :) Midsommardagen åkte vi hem till Edvins föräldrar och sedan vidare mot deras sommarstuga och tillbringade natten där! :) Det var jättemysigt! :) Vi grillade, fiskade (jag rodde mest båt, är inte så mycket för att fiska), gick på promenader och bara var :) Igår kväll åkte vi hem igen men svängde förbi två mataffärer på vägen hehe :) Idag så packar jag för fullt och gör mig iordning för tre dagars jobb, den här veckan börjar mitt sommarjobb :) Det börjar imorgon :) Så det kan bli en aning tomt med inlägg här, men jag ska försöka uppdatera er lite då och då :) Det kanske kommer några bilder senare från midsommarfirandet också :) 
 
Ni får ha en bra dag! :)
 
/E

Lunch

Nyttig lunch idag: broccoli, ägg, fisk, en persika och hallon och blåbär! :) Mums! :) På bilden nedan ser ni en del av lunchen :) Till det drack jag vanligt vatten :) Hur såg er lunch ut?=) 
 
 
Ursäkta dålig kvalité på bilden :)
 
/E

New in

När jag var i sthlm så fann jag en ny väska som jag inhandlade. Behövde en ny liten väska som jag kan använda till allt. 
 
 
 
 
/E

LOL

I fredags när jag var i Shlm så såg vi på filmen LOL. Jag tyckte att den var helt okej, gillar Miley Cyrus, hon är duktig! :) 
 
 
 
 
Någon som sett filmen? :) vad tyckte ni?=)
 
/E
 

Yesterday

Igår blev det inga blogginlägg, but no worries, jag har inte gett upp bloggandet än hehe. Igår var bara en sån där dag då tiden sprang iväg och jag vet inte var den tog vägen, känner ni igen er? Ibland har man såna dagar. I alla fall så handlade jag lite igår, städade lite, hälsade även på Edvins mamma på henne jobb och tog en glass, åkte in till stan och sprang med Nina (en danskompis), riktigt roligt och skönt var det :D Får vi göra om snart igen. Idag blir en lugn dag, tänkte småpyssla lite här hemma och sedan dansa lite och ta springtur när älskling kommer hem :) Låter som en härlig dag, idag har ju dessutom solen bestämt sig för att kika fram och stråla, ÄLSKAR det! :D Underbara sol! Jag hoppas på en stekande varm dag och att vädret håller i sig över midsommar! :D Vad ska mina fina läsare göra under midsommar? 
 
Ni kan få höra mer om mina midsommarplaner senare, lär ju spara något att berätta om till senare haha.
 
Ha en underbar dag och jag hoppas att solens strålar lyser över hela vårt avlånga land! :D
 
/E

Bra danstips

Om man vill börja dansa ragga dancehall eller bli ännu bättre på det! :)
/E

Naturlig skönhet

Jag älskar att ta hand om min hud och mitt hår. Så då och då söker jag omkring på google för att finna nya naturliga produkter som är bra för huden och håret. Tänkte dela med mig om lite tips jag hittat för andra som också är intresserad av naturliga produkter. Då kan ni googla runt lite också och bilda en egen åsikt om allt.

Kokosolja (ekologisk och helt ren så klart) - När jag googlar runt så verkar kokosolja ha många användbara områden. Det ska tydligen vara bra för håret, tillföra fukt och annat nyttigt. På huden ska den också fungera alldeles utmärkt och tillföra fukt, verkar även fungera som solskyddsfaktor. Jag har tänkt inköpa detta och testa det ett tag framöver.

Avocado (ekologisk) - Nyttigt för både hud och hår. Då den ger fukt och innehåller en massa nyttiga vitaminer.

Olivolja (ekologisk, extra virgin) - Bra för håret då det tillför fukt. Verkar även kunna användas på huden för att det motverkar rynkor? Dock kanske man inte vill gå omkring och lukta olivolja? Jag vet inte, värt att testa när man bara ska vara hemma kanske :) 

Äggula (ekologisk) - Äggula ska tydligen vara bra för håret eftersom det innehåller mycket vitaminer. Ni kanske kommer ihåg klippet då Pippi Långstrump kläcker ägg i sitt hår för att det ska vara nyttigt som hon säger? =) 

Honung (Ekologisk)- Kan tillföra håret glans. Läste även ngnstans att det var bra för huden.

Jojobaolja (Ekologisk) - Fungerar på både hud och hår. Men ska vara väldigt bra för håret, återfuktar det rejält. Har solskyddsfaktor 4.

Bär, så som blåbär och hallon (ekologiska) är bra för huden då de har massa antioxidanter, så dessa är bra att äta :) 

Man ska tänka på att oljor kan vara svårt att få ur håret. Det viktiga är att inte blöta håret först, utan det första man ska göra är att ta schampoo (jag använder naturligt schampoo) och blanda med lite vatten och gnugga mellan händerna litegrann till lödder, massera sedan in det i håret och hårbotten noggrant skölj sedan med vatten, för att vara helt säker på att oljan försvunnit, schamponera håret igen och skölj ur det. Då borde all olja vara urtvättat :) Jag tror att det mesta som är nyttigt att äta även är nyttigt att lägga på hud och i håret då även huden suger åt sig mycket av det man ger den. Men jag är ingen expert, det är bara vad jag själv tror :) Vad tror ni? =) Är ni intresserade av naturliga produkter? =)
/E

Det var ett tag sen

Det har gått ett tag sen jag senast skrev, lusten att skriva här har inte funnits. Men nu kände jag att det var dags, ska bättra mig :) Kan inte lova uppdatering varje dag. Men det ska bli mycket mer än det har varit de senaste veckorna hehe.
I helgen har jag varit till Stockholm och umgåtts med underbara vänner! :) Ni är så fina <3 Det har blivit en del shoppande, sedan gick vi på bio och såg filmen LOL (tyckte den var helt okej), vi åt god mat, umgicks på en uteservering, det har helt enkelt varit underbart mysigt och det bästa av allt var att träffa och prata med mina fina vänner :) ni är alla underbara och vackra människor! :) <3
Idag ska jag ta det lugnt, städa lite här hemma, dansa lite, träna och kanske gå ut på en joggingrunda (eller om det får räcka med att jag cyklar till och från gymmet? hehe), jag ska göra allt som jag får lust till :) Men det blir en väldigt lugn dag :) Ska försöka att njuta av hela den här veckan fullt ut, för nästa vecka börjar jag jobba :) Vi hörs senare alla goa och glada! :) <3
/E

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0