Breaking dawn och dans

Hej,

nu var det ett tag sen jag skrev :) I fredags såg jag breaking dawn och den gjorde mig inte besviken! :) Den var verkligen awesome enligt mig! :) Igår umgicks jag med vänner och pojkvän hela dagen! :D Och idag har jag dansat ragga/dancehall! :) Det är så himla roligt att dansa, det är det bästa jag vet! :D Träning, men fortfarande roligt - jag har hittat träningsformen för mig :)
Just nu pluggar jag och ser på the holiday :) Så bra film :D Vi hörs i veckan! :D


/E

Vänner <3

Jag har haft en riktigt trevlig helg. Varit med underbara vänner hela helgen! :) <3 Mycket skratt och glädje har den bestått av. Precis som det ska vara. Kärlek till er alla! :) <3 Idag är det farsdag, vi har firat pappa och farfar!:)
Dagen började dock med att jag fick umgås med min älskade pojkvän och sedan var jag på ett riktigt roligt danspass! :) Jag älskar koreografin som vi har i raggan! :) <3 Sedan bar det iväg hem till farmor och farfar, vi pratade och fikade och hade det allmänt mysigt! :) Riktigt trevligt! :) <3 På kvällen blev det god thaimat och tvtittande, riktigt härligt! :)

Jag ville bara dela med mig av min härliga helg! :) Hoppas att ni också har haft det trevligt! :D

Vi hörs allesammans! :)

Till mina vänner, ni är de bästa! :) <3

/E

Eftermiddag - och kvällsmys

Idag har jag umgåtts med en av mina bästa vänner :)<3 Det var ett tag sen vi sågs senast så det var riktigt kul att träffa henne :) <3 Vi hade det verkligen jättetrevligt! :D Vi kanske ska ses på fredag igen :) I alla fall så gick vi ut och åt en kebabtallrik och pratade lite , vilket alltid är mysigt :) Sedan bar det av hem till henne och vi såg ringaren i notre dame II - Inte en av mina favoriter, men absolut sevärd :) Vi tittade även på Desperate Houseviwes och sedan gick vi igenom lite av vår koreografi till dansen på torsdag. Känner mig inte alls säker på den, men med lite övning kommer det definitivt sitta. Jag har haft så mycket att göra på senare tid bara :) jag har i alla fall haft det jättemysigt idag och det måste göras om SNART! :D


Så det var lite om min dag :)


Ni får ha det så bra :) Vi hörs! :D


/E

Frågestund

Jag har fått en fråga av en av mina läsare som jag tänkte ta upp, så här lyder frågan:

Vilken/vilka är dina favorit genre? :D

Förresten så pratar hon om genrer när det gäller böcker :) Jag tycker det är intressant att läsa alla sorts böcker, men har nog aldrig riktigt fastnat för deckare/thrillers. Det som jag läser mest är romantiska böcker eller fantasy böcker. Men jag testar gärna nya genrer och gillar att läsa annat också, men det är dem jag läser mest :)

haha det var svaret på frågan, om än lite luddigt! :D


/E

Frappe med jordgubbsmak

Idag gjorde jag en Frappe med jordgubbsmak, den var så himla goooood! :) Ni borde testa! :D

Recept:
Jordgubbsglass
Mjölk
Ägg

Jag brukar testa mig fram med hur mycket man behöver, det beror alldeles på hur många man är så klart. Men det ska vara mest glass. Sedan brukar jag ha i ett eller två ägg, man behöver inte så många. Jag mixar i alla fall ihop alla dessa ingredienser. Till en slät milkshake.

Topping:
grädde
vaniljsocker
socker

För att se hur stor mängd ni behöver av allt, kolla föregående inlägg om Frappe. Inlägget hittar ni här - - -> Frappe (iskaffe)

Alla toppingingredienser vispas ihop.

Fyll några fina glas med milkshaken och toppa det med grädden. Om man vill kan man även köpa blockchocklad och riva uppepå grädden eller kulor i choklad att strö över för att dekorera frappen med.

Jag tyckte i alla fall att denna frappe var en succé! :D

/E

Frappe

Hittade ett recept på frappe som jag ska testa att bjuda på idag :) Det verkar oerhört gott i alla fall. Är det någon av er som har gjort Frappe hemma? Dela gärna med er av ert recept.

Frappe (iskaffe)

Se fler recept från Vera blåtira på kokaihop.se.

Pride and Prejudice

Det har varit mycket plugg för mig på senare tid. Just nu läser jag en kurs i kreativt skrivande och en annan kurs som heter English language structure (om jag nu inte minns fel, men något i den stilen i alla fall hehe). Det är massor att göra, jag har jättemycket att göra den här veckan. Jag har inte hunnit läsa en bok för rolighetens skull på jättelänge (missta mig inte, jag tycker faktiskt att det är intressant att läsa böcker om engelskans språkstruktur men jag tycker även om att läsa böcker som inte har med skolan att göra). Så ikväll ska jag ta mig tid och läsa lite ur boken pride and prejudice (stolthet och fördom är den svenska titeln). Ja jag ska läsa den Engelska versionen, den är lite klurig eftersom den har ett gammaldags språk men jag gillar romantiska historier och jag gillar historier från förr i tiden så det blir en bra kombination för mig. I alla fall så bestämde jag mig , i förra veckan, för att jag ska börja läsa klassiker och denna bok är den första jag tänker läsa. När jag har läst ut den kommer jag att berätta vad jag tyckte om den.

Gillar ni att läsa böcker? I så fall vilken genre gillar ni?

/E

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0