Breaking Dawn Del 2

So excited! :) Biljetterna till twinight och breaknight har redan släppts och på åtminstone vissa ställen finns det biljetter kvar! :) Så skynda på de som vill se breaking dawn del 1 igen i samband med den nya delen: breaking dawn del 2! :D Awesome! :D Jag tror även att biljetterna till att bara se breaking dawn del 2 släpps imorgon (om jag inte har missuppfattat det)! :D Så var snabb om ni vill se den under premiären! :D Jag ser fram emot att få se nästa del i den spännande twilight sagan! Speciellt som den sista filmen verkar så fantastisk! :D Jag hoppas den lever upp till alla mina förväntningar! :) 
 
Visste ni dessutom, att enligt rykten så har Robert Pattinson och Kristen Stewart återförenats? :) Står på sf.se.  

Mad Mi - Konshens

 
Gillar låten, gillar koreon she's maaad man! :D real good! Coolt med rosetten bak, vi kanske skulle ha en sån på oss när vi dansar? ;D Då syns det när man shakear;)
 

69 dagar kvar, och jag längtar redan!

Idag är det 69 dagar kvar till julafton, och jag längtar! Underbara julstämning! Haha jag vet att jag kanske är lite tidigt ute med att tänka på jul och allt där omkring, men jag ser verkligen fram emot det! Jag älskar jul! Jag vet många personer i min närhet som inte tycker att jul är något speciellt. Men för mig är julen magisk! och det beror inte på att jag får julklappar;) Jul är ett tillfälle, en tradition, då vi kan samlas tillsammans och ha det mysigt ihop, äkta familje - och släktlycka! :) <3 Jul handlar inte om julklappar, även om det så klart också är mysigt!:) Jul är så mycket mer det är en tid att samlas, umgås och bara vara tillsammans och fira gemenskapen! Julen är magisk! Inte bara julafton utan allt innan också: att kunna samlas hela familjen tillsammans och se på julkalendern, att kunna tända ett till ljus tillsammans varje advent, att kunna baka och äta av den goda degen tillsammans (som till slut slutar med att alla får magknip tillsammans haha), att kunna ge och kunna ta tillsammans, att kunna... Ja jag kan göra listan otroligt lång det finns så mycket man kan skapa som en tradition och göra tillsammans, det är det som är så underbart med julen! :D Sedan älskar jag även attt springa runt i affärer och få köpa en massa julklappar till människor som jag tycker om för jag tycker att de är värda något fint! :)
 
När tiden närmar sig jul allt mer kommer jag att blogga lite om olika jultips och annat! Men för de som är lika tokiga i jul som jag och gärna vill läsa om den redan nu! Ni kan kika in på min kusin Linneas blogg som är minst lika jultokig som jag, om inte ännu mer hehe! Gå in på: http://neasjul.blogg.se.
 
Nog om julen för idag hehe :) Det är ju trots allt ett tag kvar! :) Idag ska jag till körskolan och gå en kurs, nervööös! Vet egentligen inte varför, ska bara sitta där och lyssna ju, men tycker ändå det är pirrigt hehe. Slutar även ganska sent tror att det håller på en två, tre timmar. Men det blir bra :) 
 
Vi hörs senare! :) 
 
/E
 

It's getting closer

varje torsdag och söndag dansar jag som ni kanske redan vet?:) torsdag street och söndag dancehall. I alla fall gårdagens dancehallpass var helt awesome det känns allt närmare uppvisningen!:) igår fick vi lära in de sista stegen i vår koreo som btw är helt awesome! Love it! Dessutom bestämde vi placeringar, byten och in och utgångar!:) shiiit, vi är typ klara liksom!:O dock måste jag öva in de sista stegen vi la på i dansen en del men när allt väl sitter så kommer det bli gryyyymt!:D 
 
Jag, Nina och en till kompis till oss har även bokat in ytterligare ett danspass till den här veckan på onsdag. Vi har bokat en danslokal och ska gå igenom dancehallen ordentligt och även streeten så klart, det kommer bli jättekul!:D säger aldrig nej tack till ett danspass till i veckan!:D utan det ska bli superkul!:D 
 
på torsdagens streetpass ska vi även testa på en ny streetstil, tror att det blir locking den här veckan om jag inte minns fel hehe :) ska bli kul i alla fall :) sedan ska är även dansa koreon lite då vi lärde in så mycket förra veckan att det behövs tränas på det lite mer :) sedan är det bara tre åttor kvar på den dansen också tror jag!:O tiden bara rinner iväg! Det är så roligt att dansa!:D sista veckan i oktober börjar höstlovet, vilket betyder ingen dans :/ tråkigt:/ vill dansa massvis!:) hoppas vi kan boka in en lokal!:D
 
den här veckan kommer jag att ha fullt upp under kvällarna, idag ska jag städa hela dagen och sedan ut och motionera med syster, imorgon ska jag vara på körskolan hela dagen, onsdag ska jag också tillbringa på körskolan och sedan dansa på kvällen, torsdag är det dans på kvällen, fredag ska jag umgås med min pojkvän och hans föräldrar och på lördag ska jag ut till stugan och på söndag är det dans igen :D låter som en bra vecka!:D 
 
ha en bra dag!:) /E
 
Update: Ursäkta stavning, skrev från min iphone hehe

Busy Busy

Okej, nu var det ett tag sen jag bloggade igen. Har egentligen inte haft så mycket att skriva om. Dagarna har flytit på, jag har jobbat med mitt projekt, varit med kompisar, haft det trevligt :) Tiden har runnit iväg och jag har inte riktigt hunnit med att blogga hehe. Igår var jag i alla fall på kurs som förberedning på mitt projekt och idag ska jag jobba med det lite under dagen sedan ska jag träffa Nina och Linnea för lite maskeradspaning inför helgen. Ska på maskeradfest på lördag och vi ska ut och titta på lite inspo till den. Ska bli jätteroligt. Själv har jag redan bestämt vad jag ska vara och jag hoppas att alla saker jag har beställt hinner anlända. Vad jag ska vara är hemligt haha. Ni får reda på det efter festen. Om det jag beställt inte hinner komma så måste jag försöka hitta påå någon nödlösning, men väntar till fredag och sedan får jag panik över det haha, jag får väll inspireras lite idag till nya eventuella idéer ;) Vidare i veckan ska jag plugga teori, dansa och fixa här hemma :) Förresten har jag förberett några bilder till inlägg, men bilderna råkade följa med min syster hem så så fort jag har möjlighet ska jag fixa några bildinlägg här :) 
 
Vi hörs :) 

/E

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0