Dagens sötis

Vad otroligt gulligt! :) En duktig gris som räddar geten! :) 
 
 
 

We meet again

Tisdag idag, ska precis till att dricka en kopp kaffe och jobba med mitt nuvarande projekt :) Kul. Senare ska jag och syrran dra iväg till gymmet och jobba på lite muskler, det behövs hehe ;D Det blir en mysig start på dagen. Ska plugga lite teori också. Senare ska jag kanske även passa på att städa lite, det behövs också ibland och eftersom jag inte har några speciella planer ikväll så kan jag lika gärna ta tag i en del nödvändigheter. Okej, jag har inte så mycket mer att skriva. Jag har en del bilder på lager som jag ska lägga upp här på bloggen så det blir fler roliga inlägg senare! :) 
 
Vi hörs! 
/E

To The World

 
 
Kanye West ft R.Kelly - To The World
 
Just enjoying some good music.

Minitripp

I fredags åkte vi till valbo, jag, min fina och mina föräldrar. Vi bodde på ett hotell där, mysigt var det. På fredag kväll åkte vi in till Gävle, åt middag på harrys och gick sedan på bio och såg Bourne Legacy, den var helt okej:) Tycker nog att de andra filmerna är bättre :)
 
På Lördag morgon åt vi en god hotellfrukost och sen åkte vi till ikea och gick och kikade lite. Jag och fina köpte några fina glas, lakan, plastblommor och sugrör hehe. Sedan gick vi i köpcentret också och fick hem en lampa till vardagsrummet och sedan köpte jag även en tröja :) Sedan begav vi oss till ett matställe efter vägen och sedan körde vi hemåt. Jag och fina gjorde inte så mycket mer än att se på film igårkväll men det var trevligt:) Två härliga dagar :D 
 
/E

"Life is easy if you wear a smile"

Dans är underbart punkt. Och känslan efter är helt fantastiskt. Gick mycket bättre på dansen (dancehall) den här veckan än förra veckan, då kändes allt katastrof. men man har alltid gånger då det går lite sämre. Men med lite övning gick det bättre den här gången i alla fall. En koreografi är dessutom klar nu, vi påbörjade nästa korografi idag. Awesome! Våra koreografier är helt awesome! :D Så kul! :D
 
Idag skulle min pojkvän muntra upp mig lite, så himla fin är han! Jag hade i alla fall en himla smärta i morse och var inte på bästa humör. Men han muntrade upp mig genom att sjunga en liten bit ur en låt: "Life is easy if you wear a smile". Och hur sant är inte den texten egentligen? Man styr ganska mycket själv när man ska vara glad. Trots att man inte känner sig på topp kan man le ändå och till slut kommer känslan av att man är glad. Ett leende på läpparna gör livet så mycket lättare. Man bestämmer alltid själv när man ska vara glad eller ledsen, man kan alltid ändra sig.

"Life is easy if you wear a smile, just be yourself don't ever change your style"
 
Ha en bra dag! 
 
/E

Film: Breaking Dawn del 2

 
Hur bra verkar den inte? Ser fram emot att se den! Längtar till november :D

Fredag

Idag är det solsken ute, om än lite kallt hehe. Dagen till ära har jag fullt upp! :) Jag håller på att starta upp ett litet projekt, så jag planerar inför detta. Jättekul! :) Så det ska jag arbeta lite med idag, och sedan ska jag plugga teori och så lär jag även städa lite här hemma och fixa :)
 
Igår hade vi dans igen, street dance. Vi har börjat med ett lite annorlunda dansschema, var fjärde vecka ska vi få testa på nya dansstilar, och köra korta korografier, jättekul tycker jag! Som alltid vill lära mig nytt och utvecklas genom lite utmaningar! :D Igår körde vi styrka och sedan popping. Popping har jag testat en del tidigare så det var inte jättenytt men det var ändå roligt, trots att mina muskler inte "poppar" haha :D Nästa gång vi ska testa på en ny dansstil så blir det locking tror jag, det har jag nog inte tidigare testat, så det blir superkul! Dans gör mig alltid glad! :) Längtar redan till söndag! Men måste öva en del hemma också :)
 
Vidare till idag, träningsvärk -Check. Jag har lite ont efter armhävningarna vi gjorde igår hehe :) Körde styrka hemma tidigare igår också innan dansen och då körde jag också bland annat armhävningar så det har nog med dubbel träning att göra också hehe :) Nej nu måste jag ta tag i allt jag ska göra idag! :)
 
Vi hörs! /E

Underbara vänner

Jag har sådan tur. Jag har världens finaste vänner. Jag älskar er allihop! :) <3 Ni är bäst! Trots att vi inte längre går i samma skola, vi har slutat vår gymnasietid tillsammans, så håller vi ändå kontakten och är bästa vänner. Ni finns alltid där och vi har alltid varandra. Trots att vi inte ses fullt lika ofta som under gymnasietiden så vet vi att vi alltid finns där för varandra. Vi kommer alltid vara vänner. Lova att alltid hålla kontakten! :) <3 Sedan har jag en vän jag känt ännu längre, enda sedan skolavslutningen i nian, finaste Elin! :) <3 Du är bäst! Jag har tidigare varit med om att ha glidit ifrån vänner vid skolavslut, men ni stannar alltid kvar och är helt fantastiska, ni vet vilka ni är! Så himla fina människor allesammans! :) <3 Och sen Nina, vi har också klarat av en skolavslutning tillsammans, det ska vi vara stolta över! Vi kommer alltid att finnas där för varandra! Fortfarande bästa vänner! :) <3 Förevigt! :) Ni är så underbara som personer allihop! Och jag är evigt tacksam som har er allesammans! :) <3 Sedan har jag flera vänner som jag inte känt lika länge, men som är så himla fina och underbara! Jag är lyckligt lottad! :) <3 Jag tycker att det är viktigt att ibland påminna sina vänner om hur underbara och fantastiska människor de är! Tack för att ni finns! :) <3 /E

Music: Konshens - The Realest Song

 

Halloncheesecake med choklad och kokosbotten

Jag tycker att det är så himla kul att baka. Så ibland så får jag för mig att jag ska baka lite och igår gjorde jag det. En halloncheesecake med choklad och kokosbotten. Sedan bjöd jag min pojkvän och Nina på det :) Så här blev kakan att se ut:
 
 Inte jättebra kvalité på bilderna, men resultatet blev gott :)
 
/E
 
 
 

Framsteg

Det känns så bra i hjärtat när det känns som om allt kan ordna sig, när allt går i rätt riktning. Ganska länge nu har det känts ganska hopplöst och jag har inte vågat göra saker med risk att förstöra allt, med risk att göra misstag. Men man måste ju våga göra misstag för att ta sig någon vart. Om något inte funkar, om något inte är din grej, fine, då märker man det genom att försöka, genom att våga. Men just idag har jag hopp, hopp om att framtiden är ljus och att det kommer att ordna sig även för mig. Idag är en bra dag. Idag har jag hopp om att få ett jobb så småningom och att få göra något vettigt med mitt liv. Skönt. Det är så jobbigt när man är förvirrad och inte vågar ta stegen framåt, stegen man måste ta. Idag har jag tagit ett litet steg på vägen och jag känner mig lycklig och hoppfull, det kommer att lösa sig till slut. Det gör det alltid. Lyckan som uppstår när man faktiskt inser att det är sant, allt ordnar sig verkligen i slutändan. Underbart!
 
/E

Storstädning och bakning

Idag ska jag vara en duktig hemmafru hehe. Jag ska ta och städa ordentligt, laga mat och baka. Ikväll kommer även världens bästa Nina på besök och då ska jag bjuda på fika. Det mår man alltid bra av efter en lång jobbdag :) Ser jag fram emot! :D
Nej nu ska här städas!
Vi hörs :) /E

Helgen

I fredags så åkte jag och min fina hem till hans föräldrar och hade det trevligt, blev bjuden på god mat och tog det lugnt :) På lördag så vi blev vi bjudna på ytterligare lite god mat :D Och på eftermiddagen/kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och blev bjudna på god mat haha:) Man blir bortskämd av föräldrar! :D Men det är så trevligt att träffa dem :) idag så körde jag några mil med pappa och sedan på eftermiddagen har jag dansat och efter det tog jag en springtur/power walk, så nu är jag slut! Kommer kännas i musklerna imorgon! Efter springturen så stretchade jag och sedan vilade mig i några minuter innan jag sorterade tvätt. Egentligen har jag inte alls lust att tvätta, men vår tvättkorg svämmar över haha. Vill egentligen bara ligga i soffan och se på film, nu när det blev lite blåsigare och gråare väder ute, så kallat mysväder hehe :) Men trots att vi måste tvätta så ska vi ändå hinna med en mysig söndag, vi ska äta lite tacos och se på tv :) Dessutom ska jag nog hinna se lite film nu innan tvättiden börjar! Mys :) 
 
Den här veckan har jag ett fullspäckat schema! :) Har en del projekt på G (hoppas allt går som jag tänkt mig) och sedan tänkte jag även tillbringa mycket tid på körskolan :) Imorgon ska jag dessutom träffa mina fina vänner :) 
 
Vi hörs imorgon :) 
 
/E
 

Efter storm kommer solsken

Idag tror jag att många delar av Sverige har ett riktigt ruskväder. Åtminstone har vi det här. Det blåser och regnar och det är allmänt grått. Men det gör inte mig något! Jag tar vara på tillfället och myser här hemma med tofflor på fötterna och stickning i hand. Ett perfekt tillfälle för att öva på stickning. Igår fick jag stickor och garn från min söta farmor för att jag nämnde att jag funderat på att börja försöka lära mig sticka igen. Jättesnällt av henne. Jag vill kunna sticka vantar och koftor och vara riktigt duktig på det. Det kan man nog säkert få nytta av i framtiden och dessutom är det roligt att pyssla med något. Så nu när det ändå är rätt trist väder, nej förresten det är inte trist väder från och med nu är det mysväder, en anledning att få sitta inne och göra det man vill, dricka en kopp varm choklad, läsa en härlig bok eller mysa sig ner i soffan framför tvn, så passar jag på. Ibland behöver vi såna här dagar och sånt här väder då man inte känner sig tvungen att gå ut. Så även detta väder är positivt, det är mysväder punkt haha. Nej, nu ska jag återgå till min stickning.
 
Ha en bra mysdag haha! :D
 
/E

Nails: Fransk manikyr

Igår så köpte jag nagellack i färgerna "hudfärgad", vit och genomskinligt från gina tricot. Det var ett franskt manikyr kit. Jag har länge velat haft ett vitt och ett genomskinligt lack, så jag passade på. Så igår fick jag i alla fall lov att testa att göra en fransk manikyr och jag blev nöjd med tanke på att det var första gången jag försökte! :)
 
Här nedan ser ni resultatet:
 
/E
 

Chocolate cake

Min fina fyllde ju år för cirka två veckor sedan och då bakade jag en tårta. Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder på den.
 
 Innan jag hade på garnering.
 
 
 
 Den ser egentligen mer ut som en kladdkaka än en tårta då den den inte blev så hög, men det är en tårta :) Den blev jättegod :) 

Recension: Everyday Minerals Jojoba Base Foundation

 
För någon vecka sen beställde jag hem denna foundation från brallis.se. Den är ekologisk och naturlig och dessutom inte testad på djur i något led.
Det är en mineral foundation. Beskrivning från brallis.se:
 
"Everyday Minerals Jojoba Base Foundation är en helt ny mineralfoundation med vårdande egenskaper från jojobaolja. Med sin lätta konsistens ger den dig en silkeslen finish och du får en jämn och fin yta lik sammet. Välj själv din täckningsgrad och återapplicera till dess att du fått den täckning du önskar. Jojoba base foundation passar alla hudtyper och är återfuktande med vårdande ämnen från jojobaolja./.../.

/.../ Jojoba används i skönhetsprodukter eftersom den har ett naturligt spf 4, återfuktar torr och narig hud samtidigt som den balanserar upp talgproduktionen i fet hy. Everyday Minerals Jojoba Base foundation ger ett långvarigt resultat, kan användas av dig med känslig hy samtidigt som den är ekologisk och veganvänlig.

Själen i Everyday Minerals är djupt rotad i den naturliga skönheten hos varje kvinna. Everyday Minerals är medlem i Leaping Bunny och PETA så du kan vara säker på att produkterna är inte testa på djur i något som helst led, de är organiska, eco-vänliga och kan användas av veganer. Med ett produktsortiment på över 300 härliga färger finns det en färg för varje kvinna och tillfälle. Grundaren Carina Menzies tycker inte att högkvalitiva och naturligt mineralsmink ska behöva kosta en förmögenhet. Hennes mål är att varje kvinnas inre skönhet ska komma fram genom en makeup som är lätt att applicera, sitter länge och framförallt att det ska vara roligt! Med Everyday Minerals kan kvinnor över hela världen få den makeup de förtjänar!"
 
Egen åsikt om produkten: Vid det här laget har jag hunnit testa produkten cirka 7 gånger . Vad det gäller att den skulle fungera på varje hudtyp så kan jag bara tala för min egen hudtyp. Vilket är normal hudtyp som drar liite mot det torra hållet. För mig är den bra då den varken torkar ur huden eller gör den fetare, den balanserar min hud på ett bra sätt. Min hud känns snarare mjukare och lenare efter att ha använt produkten (kanske nästan som sammet, som det står i infotexten;)) och det känns som att jag knappt bär en foundation vilket jag tycker är jätteskönt. Vidare vill jag prata om täckningsgraden. Den är inte jättetäckande, tycker jag. Och man bör vara försiktigt när man lägger på fler lager så att det inte ser för pudrigt ut i ansiktet. Det är viktigt att bara ta lite i taget på borsten och massera in det noggrant i huden. Men jag tycker (än så länge) att oavsett hur många lager jag lägger så är det inte jättetäckande. Det är kanske mediumtäckande på sin höjd. Så är man ute efter en jättetäckande foundation kanske det här inte är något för dig. Dock ger finishen ett naturligt resultat och för mig, som inte har så mycket finnar fungerar den här foundationen ändå bra täckningsmässigt. Möjligtvis hade jag önskat att den täckte mina mörka ringar under ögonen lite mer. Men om man även använder en concealer under (har själv inte testat detta) kan jag tänka mig att jag skulle gilla den ännu mer. Foundationen känns bra på huden och den minskar ändå på porer och fina linjer, den lägger sig inte i dem och gör dem större. Resultatet varar länge under dagen men man kan behöva pudra lite ibland på ytor som gärna kan bli lite röda så som näsa och haka. Priset på denna produkt tycker jag är välvärt. Jag älskar det faktum att produkten är naturlig och ekologisk och dessutom inte är testat på några djur och tycker att priset är billigt om man räknar in detta. Den kostar 169 kr. Jag tycker att denna foundation är värd att prova på.

Sammanfattningsvis: Jag tycker att det är en bra foundation för någon som vill ha ett naturligt och inte allt för sminkat utseende. En foundation som inte är jättetäckande men den är ändå mediumtäckande (om man applicerar några lager). Ger ett fint slutresultatet med len hud och skön osminkad känsla. Resultatet håller i sig länge, men man kan behöva pudra på lite lätt på ställen där det gärna kan lysa genom lite rött, under dagen. Stora plus är att denna foundation är ekologisk, naturlig och icketestat på djur. Produkten kostar 169 kr.
 
Jag ska testa denna produkt under en mycket längre tid och se om jag fortfarande tycker samma sak i ett senare skede. Annars kommer jag självklart att berätta om detta.
 
Vi hörs!
 
/E
 

Helgen

I fredags åkte jag och fina iväg till Vadstena tillsammans med min pojkväns jobb. Vi bodde på Vadstena kloster hotell, det var riktigt fint där, det låg precis vid vättern och det var jättefint! Hotellrummet var också jättefint, lite gammal stil och mysigt. På fredagen kom vi fram någongång vid 19.00 och fick vår nyckel till rummet och packade in alla saker och begav oss sedan för att äta i huvudbyggnaden. Efter det följde vi med på en rundtur in i renässansen och vadstena slott, på den tiden då Gustav Vasa och Katarina Stenbock bodde i slottet. Det var kul att få se ett historiskt slott. Efter det gick vi tillbaka till till hotellets huvudbyggnad och tog lite fika.
 
På lördag morgon gick vi upp vid halv åtta och åt en god hotellfrukost innan vi sedan gick till hotellets huvudbyggnad. Vid klockan 9.00 avgick våra bussar till Omberg naturreservat. Där gick vi på en lång tipspromenad, himla skoj, åt sedan en god lunch som bestod av två baguetter, antingen med skagenröra eller med ost och skinka, jag åt skagenröran och den var himmelskt god. Efter det var vi uppdelade i lag och gjorde något som kallades för klurkampen. Vilket var väldigt roligt. Vi var ute i skogen och gick från station till station med klurigheter. Sedan bar det av till hotellet igen, vi var tillbaka vid fyra tiden. Sedan begav sig alla till rummen för att vila lite innan vi vid 18.30 skulle samlas igen för middag. När vi kom in för middag så fick vi alla byta om till kvällens galaklädsel:munkdräkter till alla vuxna och barnen fick vara prinsar och prinsessor eller munklärlingar. Vid middagen åkte vi tillbaka i tiden igen och det var så himla bra gjort, dukat fint och kungen och drottning var med vid bordet, och gycklaren stod för underhållningen under middagen. Middagen bestod av tre rätter. Till förrätt åt vi en grön ärtsoppa som var fantastiskt god, fylld av härlig krydda. Varmrätten bestod av en slottstek med potatis och gräddsås och grönsaker, mums och till efterrätt serverades äppelkaka med  vaniljsås. En väldigt trevlig middag. Senare mot kvällen åkte galaklädseln av till våra egna finkläder och kungen, drottningen och jycklaren byttes ut mot ett liveband som spelade rockig musik. Alla minglade och hade det trevligt. En lyckad kväll.
 
På söndagen gick vid upp vid halv åtta igen, åt åter en god hotellfrukost och runt 9.00 begav vi oss hemåt. Vi var hemma runt klockan 13. Och då var vi helt sjukt trötta så jag vilade en stund och sedan packade jag ihop lite saker och begav mig av mot dansen och min fina begav sig av mot gymmet. Dansen var jätterolig som vanligt, fick även träffa bästa Nina så det kunde inte bli annat är bra! :) <3 Efter dansen gick jag och Nina mot stan, Nina till bussen och jag fortsatte vidare och gick och mötte min fina pojkvän. Sen gick vi tillsammans till en grekisk restaurang i stan och åt en god middag. Underbart!  Sedan bar det av hemåt.
 
Så det var min helg, den har varit jätterolig! Igår (måndag) så följde jag med en kompis ut och fotade några timmar under eftermiddagen och sedan åkte jag hem och lagade en god lax med potatis och blomkålsmos till, till min fina pojkvän.
 
Idag ska jag städa lite och sedan ska jag se på lite film. Sedan blir det nog också en springtur/power walk ikväll.
 
Det blev ett väldigt långt inlägg det här hehe:) Hoppas ni orkade läsa allt ;) Vi hörs allesammans!

/E
 
 
 

Nails: Dip n dye

Igår fick jag för mig att jag skulle testa att måla naglarna på ett nytt sätt. Så jag valde att göra en Dip n dye målning. Här nedan ser ni resultatet. Har även klistrat dit blomdekorationen. Första gången jag gjorde detta så resultatet blev inte jättebra, men jag är nöjd eftersom det var ett första försök :) 
 
 
Inte världens bästa bildkvalité men ni ser ju på ett ungefär hur det ser ut.
 
Vad tycker ni? Visst är det roligt att göra mönster och lite annat med naglarna? 

Biomys

Idag ska jag städa och göra det fint här hemma, men ikväll blir det biomys! :D Vi ska se filmen modig! :) Ser fram emot det:) Alltid lika härligt att gå på bio med vänner :)
 
Igår shoppade jag även lite fina saker som jag måste visa upp för er :) Väntar även på en beställning från Internet med en ny foundation, ser fram emot det! Jag älskar att handla smink och att testa på nytt smink. Om något sedan visar vara sig det bästa jag någonsin testat blir jag ännu gladare! Så ser verkligen fram emot att få hem mitt nya smink. Sminket som jag beställt är även lite speciellt för det är både ekologiskt och naturligt. Så jag hoppas verkligen på ett bra resultat! ;D När jag har använt det ett tag så måste jag ju berätta vad jag tycker också :) 
 
Vi hörs senare! :) 

/E

3 september 2012

Jag är verkligen sämst på att komma på rubriker till inlägg. Men å andra sidan kanske de tråkiga rubrikerna matchar mina tråkiga inlägg? hehe. Idag ska jag ta det lugnt (är fortfarande förkyld), men medan jag tar det lugnt ska jag i alla fall se till och göra nödvändigheter, jag ska plugga teori och städa ur klädkammaren, där inne ser det ut som hej kom och hjälp mig, kaos. Så det behövs tas itu med. Sedan ska jag även hitta på något att äta inför ikväll och om jag orkar ska jag även öva dancehall. Behöver nog öva lite varje dag för att lyckas med den här koreografin. När jag blir frisk ska jag börja träna på gymmet åtminstone 3-4 gånger i veckan och sedan dansa mycket, nu ska jag bli stark. Det är mitt främsta mål just nu. Så hädanefter i framtiden har jag två mål som kommer att gå först och främst:
- Att ta ett körkort.
- Att bli stark.
Och eftersom det inte kommer bli så mycket körande på körskolan förrän i oktober så tänker jag fokusera mycket på teorin. Och även att köra hemma. Så mina veckor framöver kommer jag verkligen att fokusera på dessa två uppgifter.
Nog om det, idag ska jag och Linnea boka biljetter och se den nya disneyfilmen: Modig. Jag tror att den kan bli riktigt bra. Ser fram emot det!
 
Vi hörs senare!
 
/E

2 september 2012

Igår tävlade finaste och jag var självklart där och tittade. På kvällen orkade vi inte laga någon mat så det blev american take away med syrran och hennes pojkvän. Jättetrevligt. Sen rent spontant så drog vi hem till några vänner från min pojkväns tyngdlyftargäng, det var riktigt trevligt och sedan gick vi ut och såg "sommarens sista ute konsert", vi såg bara ett band och sen drog vi tillbaka hem till min pojkväns kompisar. Jag var ganska trött hela kvällen och orkade inte så mycket, är fortfarande inte frisk. Vi drog hem relativt tidigt igår, men det var supertrevligt :) Idag ska jag i alla fall gå till dansen och betala och sedan titta på, känns inte som någon bra idé att dansa än tyvärr :/ Men ska dit i alla fall :) Ikväll blir det filmmys och godis :) Underbart :D /E

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0