Inte som planerat

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt, när jag vaknade kände jag mig riktigt krasslig och sliten men begav mig ändå mot stan för att möta linnea och linus för att gå till trafikskolan tillsammans, allt där gick i alla fall superbra, hon vi pratade med var jättetrevlig :-) men när jag och linnea gick till stan för att shoppa en del nödvändigheter kände jag mig såå sjuuukt trött och det värkte i hela kroppen, så vid halv tolv orkade jag knappt ta mig upp för trappen och äta lunch, värken blev dock lite bättre av att sitta ned och vid halv 1 kom markus o carro och hämtade mig och sedan handlade vi mat, när jag kom hem var jag helt slut, hade egentligen tänkt ställa mig och lagat mat till matlåda men jag orkade inte, utan la mig på soffan. Vid kvart i fyra slängde jag ihop lite nödvändig tvätt, orkade fortfarande ingenting, men gick i alla fall ned alla fem trappor med min stora tvätthög men när jag kom ner så var tvättstugan fortfarande låst (någon gick över sin tvättid) så jag fick släpa upp all tvätt igen och väntade i tio minuter och gick sedan ned igen utan tvätt och då var tvättstugan ledig men ostädad, höll på att bryta ihop av ren utmattning men gick i alla fall tillbaka uppför alla fem trappor, hämtade tvätten, gick ned för trapporna igen, städade tvättmaskinerna, slängde i all tvätt och satte igång maskinerna och gick sedan uppför trapporna igen och lade mig sedan på sängen med hela kroppen värkande av feber och genomtrött, helt utmattad! Min fina pojkvän kom i alla fall hem ca 35, 40 min senare och var så snäll och fixade resten av tvätten medan jag bara låg och vilade, så himla snäll och gullig! :) Vi beställde pizza som kvällsmat och sedan såg vi på film resten av kvällen :) Mys :) Idag känner jag mig lite bättre, trots att jag hållit min fina pojkvän vaken hela natten genom min hosta hehe :-) I morse gjorde jag frukost på säng till min fina eftersom han fyller år idag:-) grattis älskling :-)<3 du är bäst!:-) Idag ska jag egentligen iväg och dansa på kvällen. Men vi får se hur jag mår senare idag, det blir nog ingen dans för min del, men kanske orkar jag gå till studion och titta på i alla fall så att jag inte missar något :) Dock ligger jag även väldigt efter med mitt schema, med allt som jag skulle ha gjort igår som jag borde ta tag i idag, så vi får se vad jag hinner med och orkar. Finaste får även främmande ikväll, de vågar dyka upp trots att jag är sjuk;) Det är på egen risk :) Vi hörs! /E


Kommentarer
Nina

Strunta i alla måsten :)det kan man alltid skjuta på när man är sjuk.. soov hela dagen och samla kraft så du kryar på dig!

Svar: Men idag är ingen vanlig idag, för i dag är E:s födelsedag :-) och då finns det en del saker som jag vill göra! :-) var så frustrerad igår för att jag gått och blivit sjuk precis nu hehe och inte orkade, som att jag ens kan hjälpa det hehe men så typiskt! :-)
None None

2012-08-30 @ 09:34:10
URL: http://snickarpartyt.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

allinlife

Hej och välkommen till min blogg! Här kan ni läsa om min vardag, smink, film, böcker, recept och mycket mer!

RSS 2.0